Camin de batrani langa Bucuresti
CAMINE PENTRU BATRANI
Activitati ocupationale

O zi la Caminul de batrani “Inimi Frumoase” este o zi bine structurata si plina de activitati. Vom gasi impreuna altgoritmii necesari unui echilibru. Ne intereseaza ca totul sa se intample pe conceptul de Familie. Am structurat conceptul pe doua paliere. In plus, vom inventa evenimente care sa raspunda tuturor criteriilor. De exemplu: daca ni se cere o seara de bal pe saptamana, asa vom face! De la plimbari pe malul lacului din imediata apropriere si pana la excursii, toate sunt in planul nostru.

1. Activitati integrative si sociale. De la jocuri si activitati pornite din pasiune si pana la competitii, organizam totul impreuna: sah, table rummy, jocuri de carti, jocuri de societate, etc. Avem in vedere, de asemenea, participarea la competitii cu persoane de varste apropiate din localitatile invecinate.

2. Excursii lunare, la cererea rezidentilor. Practic, vom avea o excursie, calatorie sau vizita. Cine face acest plan? Il vom face impreuna cu rezidentii. Studiem la fiecare necesitati, pasiuni si dorinte, iar apoi le transformam in obiective pentru excursie si le programam in calendarul nostru de deplasari.