Camin pentru batrani

CAMIN PENTRU BATRANI LANGA BUCURESTI
Vila ta - Casa Ta! Esti acum acasa la tine!

Cand am pornit acest proiect, am facut-o din suflet si din bucuria de a putea ajuta. Cei care apeleaza la serviciile noastre nu sunt clienti sau pacienti, sunt rudele si bunicii nostri. Nu-i vedem ca pe niste sume de bani, ci precum oameni, asa cum sunt. De la conditiile de cazare, socializare, activitati ocupationale, excursii si activitati creative si pana la mesele corecte si utile, ne implicam cu sufletul. Evident, nu scapam din vedere necesitatile si ingrijirea. Sunt importante pentru noi, asa cum este si sanatatea. Cautam continuu variante, informatii si parteneriate pentru a oferi altfel de solutii. Ne indreptam catre ingrijirea atenta a starii de sanatate si catre folosirea de solutii intalnite in natura. Respectam cu strictete cerintele medicilor, insa solicitam alternative si venim, pe cat posibil, cu propuneri din zona medicinei alternative si complementare. O sa constatati, din tot ce am pregatit, ca ne-am aplecat catre fiecare detaliu pentru a nu avea perceptii de izolare, abandon sau alte lucruri negative care demoralizeaza si transmit stari pe care nimeni dintre noi nu si le doreste. Va garantam ca vom fi perceputi precum prieteni si rude apropiate.

Misiunea noastra
Sa desfasuram o activitate responsabila, cu bun-simt, seriozitate si profesionalism. Obiectivul nostru este sa demonstram ca se poate, cu suflet si determinare, sa ne tratam oaspetii ca pe membrii familiei si sa ne comportam ca atare. Trebuie sa demonstram ca exista si activitati care nu se ancoreaza in beneficii materiale in detrimentul serviciilor.

Viziunea noastra
Conditiile bune de gazduire, hrana de calitate si ingrijirea speciala, coroborate cu detalii care conteaza in consolidarea politicilor noastre, vor determina responsabilizarea pietei de specialitate. Dorim sa generam cerinte si sa-i determinam pe cei doritori sa puna conditii.

Valori si Credinte
Credem in oameni si intr-o societate construita din oameni. Suntem gazde si tratam cu responsabilitate si profesionalism acest rol. Avem persoane pe care le gazduim, hranim si ingrijim ca pe oameni. Oaspetii nu sunt clienti sau pacienti, ci rudele sau bunicii nostri.

DESPRE GRADINA SI PARCUL
INIMI FRUMOASE

Parcul, in viziunea noastra, este zona de relaxare care trebuie sa contina arbusti ornamentali, flori, gazon si copaci. Vor fi amintiri frumoase pe care le vom impartasi cu dumneavoastra. Ne dorim foarte mult sa ajungem sa folosim pentru bunicii nostri (asa-i numim pe cei cazati la noi) si pentru apartinatori fructele si legumele produse la noi in gradina. Cum suna: „Aceste produse (legume, fructe, conserve, etc) sunt de la bunici, de la tara!” Cu alte cuvinte, acea emotie, acele trairi nu trebuie sa dispara.

Ne intoarcem la parc. L-am conceput deschis, sa se poata vedea dinspre si spre strada. Asa ni s-a parut normal. Ne-am dorit sa fie o curte cu vedere catre cei care trec si invers. Nu trebuie sa izolam oaspetii nostri. Din acelasi motiv, vom iesi zilnic la promenada in localitate si mai ales pe malul lacului din imediata apropiere. Terasele generoase si pline de flori sunt si ele un element placut al caminului nostru.